De juristen van de WOZMeester werken in de bezwaartermijn elke dag tot 20.00 uur door!
Uw bezwaar op tijd de deur uit!
Gratis aanmelden

Kent u iemand die de WOZ-check kan gebruiken? Tip deze vriend dan door hier het e-mailadres in te vullen en hij of zij krijgt een e-mail.

 

De WOZ Meester
info@dewozmeester.nl
T: 072-5724191

De WOZ Meester is een onderdeel
van Florissant Wonen


Nieuws overzicht

28 februari 2013: de gemeente Rotterdam registratie-ontvangst-systeem naatje!

In verband met onze juridische aantoonplicht met betrekking van verzending en ontvangst maakt de wozmeester gebruik van een sluitend faxserversysteem, zodat we ten allen tijde goed beslagen ten ijs bij de rechter staan.

Groot was de verbazing dan ook dat de gemeente Rotterdam beweerde geen bezwaarfax te hebben ontvangen, de 2e fax ook niet waarin een tweede verzoek om een ontvangstbevestiging, en dat zelfs de e-mail niet kon worden gevonden, welke, ten overvloede, ook nog eens naar de gemeente Rotterdam gestuurd was.

De medewerksters van de dienst belastingen Rotterdam gaf zelfs aan dat het gebruikte faxnummer haar geheel onbekend was en dat het daar wel aan zou liggen.

Ons antwoord dat we gebruik hadden gemaakt van de contactgegevens  welke te voorschijn komen na het aanklikken van 

bezwaar tegen de aanslag

Stuur uw bezwaarschrift naar Belastingen gemeente Rotterdam."

op de website van de gemeente Rotterdam deed geen belletje rinkelen.

Een uur zijn onze medewerkers ermee bezig geweest, waarna een nieuw nummer werd verstrekt: 010-2677374.

Alles opnieuw ingediend en nederig wederom gebeld of alles binnen was gekomen. 

Tot blijdschap van de medewerkers van de wozmeester werden we ditmaal te woord gestaan door een vriendelijke en vooral behulpzame medewerker van de gemeente Rotterdam; welke bereid was om per e-mail te bevestigen dat de fax ditmaal inderdaad binnen was. Deze medewerker had geen antwoord op de vraag hoe het kon dat twee faxxen en een e-mail was kwijtgeraakt.

De moraal van dit verhaal...

Check of uw bezwaarschrift inderdaad is binnengekomen en vraag bevestiging! Voor de gemeente Rotterdam had u tot vrijdag 1 maart!!!