De juristen van de WOZMeester werken in de bezwaartermijn elke dag tot 20.00 uur door!
Uw bezwaar op tijd de deur uit!
Gratis aanmelden

Kent u iemand die de WOZ-check kan gebruiken? Tip deze vriend dan door hier het e-mailadres in te vullen en hij of zij krijgt een e-mail.

 

De WOZ Meester
info@dewozmeester.nl
T: 072-5724191

De WOZ Meester is een onderdeel
van Florissant Wonen


Nieuws overzicht

7 maart 2013: De WOZ-meester realiseert na woz-bezwaar verlaging van 594.000 euro over de ozb-aanslag van een bedrijfspand in Zoetermeer

Naar aanleiding van een ingediend bezwaar door de WOZmeester is de wozwaarde van een kantoorpand in Zoetermeer terug gebracht met 25,6%.

Van ambsthalve heeft deze verlaging doorgewerkt over de nabije jaren zodat het resultaat in verband met de vermogensrendementsheffing uiteindelijk ruim € 19.000,- is. Let wel: dit is pure belasting, welke nu niet afgedragen hoeft te worden. Hierbij komt natuurlijk ook nog het verschil in OZB.

Al met al een resultaat waarmee we om te beginnen al redelijk tevreden mee zijn. In dit geval gaan we echter door in beroep om een nog verdere verlaging af te dwingen. De gemeente Zoetermeer heeft de waarde in onze ogen nog steeds niet aannemelijk gemaakt.

Wilt u ook bezwaar maken met betrekking tot uw uw bedrijfspand ? Meldt u nu aan, de bezwaartermijn loopt in veel gevallen slechts nog maar tot 11 april.

Drs. F.M. Rietbergen

woz-jurist