De juristen van de WOZMeester werken in de bezwaartermijn elke dag tot 20.00 uur door!
Uw bezwaar op tijd de deur uit!
Gratis aanmelden

Kent u iemand die de WOZ-check kan gebruiken? Tip deze vriend dan door hier het e-mailadres in te vullen en hij of zij krijgt een e-mail.

 

De WOZ Meester
info@dewozmeester.nl
T: 072-5724191

De WOZ Meester is een onderdeel
van Florissant Wonen


Nieuws overzicht

"De WOZ Meester realiseerde voor mij een verlaging van 37%!"

“Feitelijk zat ik met mijn handen in het haar. Ik had reeds zelfstandig beroep aangetekend, maar de gemeente weigerde er mee aan de slag te gaan. Door mijn advocaat werd ik verwezen naar de WOZ meester. Mijn advocaat meldde, dat zij mij graag van dienst wou zijn, maar dat de kosten, die zij moest rekenen, vele malen hoger zouden zijn dan de verwachte korting op de OZB heffingen en waterschapsbelasting. Contact met de WOZ-meester, leerde mij alras dat zij dit voor de proceskosten zouden kunnen doen, op basis van no-cure no-pay. Voor mij hield dit in dat ik hier geen dubbeltje op achteruit hoefde te gaan! Vrij snel nadat de WOZ-meester beroep had ingesteld, kwam de gemeente uit haar stoel en stuurde alsnog een WOZ-taxateur langs. Het uiteindelijke resultaat was een verlaging van de WOZ beschikking met 37%!

Bij deze spreek ik mijn dank uit aan Drs. Floris Rietbergen van de WOZ meester, maar ook natuurlijk aan mijn advocaat, Mr. Jung Nam Heeringa, van Croon Davidovich Advocaten te Amsterdam.”

Mevrouw I.Kok, Soest