De juristen van de WOZMeester werken in de bezwaartermijn elke dag tot 20.00 uur door!
Uw bezwaar op tijd de deur uit!
Gratis aanmelden

Kent u iemand die de WOZ-check kan gebruiken? Tip deze vriend dan door hier het e-mailadres in te vullen en hij of zij krijgt een e-mail.

 

De WOZ Meester
info@dewozmeester.nl
T: 072-5724191

De WOZ Meester is een onderdeel
van Florissant Wonen


Nieuws overzicht

Prijspeil woningen Nederland oktober 2012 vergelijkbaar met begin 2003

Dat vroeger na een jaar je overwaarde de hypotheek oversteeg is al bijna uit onze geheugens verdwenen. De prijsindex van een gemiddelde woning in Nederland ligt nu op dat van begin 2003.

Het scheelt per provincie. In Limburg zou je kunnen zeggen dat het hardst is gegaan, maar de prijzen daar hebben nooit hoogtepunten bereikt als in de Randstad. Had je in Limburg in 2002 een woning gekocht dan was deze nu minder waard dan men toen betaalde.

Dat is zuur. Zeker omdat de overdrachtsbelasting toen nog zes procent bedroeg én de notaris toen nog fikse bedragen kon vragen, omdat de tarieven nog niet waren vrijgegeven.

Gek genoeg stijgen de huizenprijzen nog steeds elk jaar in sommige gemeentes. Althans voor zover het de woz-waarde betreft. 

Is uw woning in waarde gestegen en heeft u het idee dat het schilderen van uw huis heeft gezorgd voor wel heel veel miraculeuze meerwaarde, schakel dan de woz-meester in. De woz-meester kan budgetneutraal voor u uitzoeken of uw waarde klopt met de marktwaarde.

Meld u nu aan!

Drs. F.M. Rietbergen

juridisch adviseur

De WOZ-meester