De juristen van de WOZMeester werken in de bezwaartermijn elke dag tot 20.00 uur door!
Uw bezwaar op tijd de deur uit!
Gratis aanmelden

Kent u iemand die de WOZ-check kan gebruiken? Tip deze vriend dan door hier het e-mailadres in te vullen en hij of zij krijgt een e-mail.

 

De WOZ Meester
info@dewozmeester.nl
T: 072-5724191

De WOZ Meester is een onderdeel
van Florissant Wonen


Werkwijze

Fijn dat ik alles zo uit handen kon geven. Ieder jaar ontvangt u van de gemeente uw waardebeschikking onroerend goed. De gemeente, het hoogheemraadschap en ook de rijksoverheid gebruiken deze waarde allemaal als grondslag voor allerlei belastingen; bij uw aanslag inkomstenbelasting via het eigen woning forfait, de waterschapslasten en natuurlijk ook de onroerende zaak belasting.

Sinds 2010 moeten de WOZ-beschikkingen van beleggingspanden tevens als grondslag voor het vaststellen van de vermogensrendementsheffing worden gebruikt.

Indien het lukt om het bedrag van de WOZ-beschikking te verlagen kunt u hiermee dus veel voordeel behalen!!

Vindt u dat uw WOZ-beschikking te hoog is vastgesteld?

De WOZ Meester:
1. onderzoekt uw WOZ-beschikking op haalbaarheid én:
2. laat een taxatierapport opstellen én;
3. dient voor u een bezwaarschrift in.

Op basis van het Besluit Proceskosten Bestuursrecht vergoedt de gemeente de door ons voor u gemaakte kosten. Dankzij onze ruime kennis om de WOZ-beschikking in de meeste gevallen te verlagen heeft u het voordeel van een lage WOZ-beschikking, en worden onze inspanning beloont. Als de gemeente het bezwaarschrift afwijst, nemen wij de gemaakte kosten geheel voor onze rekening. Wij nemen u dus al het werk meteen uit handen, inclusief uitgebreid taxatierapport, indien het nodig is gaan wij zelfs voor u in beroep!!

Geef me één reden om het niet te doen!
Laat deze kans niet liggen en vul vandaag nog het aanmeldformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk met u contact op, zodat wij voor u een lagere WOZ-beschikking kunnen verzorgen.